Això també és L’Hospitalet de Llobregat

Es lamntable que els pocs llocs amb biodiversitat i patrimoni arquitectònic com aquesta masia, que queden a l’Hospitalet estiguien en aquest estat… també Cal Trabal, l’última zona agrícola que queda està permanentment amenaçada pel ciment…. quin desatre de poble…. sort que tenim al Ricard…!

S.O.S. Delta del Llobregat

Ricard Gutiérrez | Natura i Medi Ambient a L’Hospitalet de Llobregat

Fa un temps, a un altre lloc, vaig emprar aquesta imatge, o una de semblant, per denunciar l’estat de conservació d’un espai públic en el límit sud del terme municipal: els voltants de la bassa de la Torre Gran i l’espai que era l’antic dipòsit municipal de vehicles. Després d’un important ressò mediàtic, es va aconseguir que es netegés.

No obstant això, la deixadesa i l’escassíssim interès en aquesta zona potser només la visitem un grapat de persones, la meitat de fora de la ciutat, fa que sigui la veritable catifa sota la qual es pot amagar tota la porqueria que altres van abocant. Siguin restes de cable de coure pelat, residus inerts de tota mena i fins i tot el que sembla ja un habitatge precari. Us adjunto quatre fotos.

7.5.2014 Cada setmana s’hi acumula més porqueria

View original post 344 more words

Deixa un comentari