Jornades sobre la comercialització d’aliments: “Llaurant Barcelona”

El consum d’aliments a Barcelona està vivint una gran dicotomia amb dos models d’abastiment oposats. Per un costat, gran part del menjar que compra la població barcelonina és a través del circuit clàssic, començant en la pagesia, passant pel Mercabarna, un minorista i finalment arribant al consum. Per l’altre, cada cop més persones consumidores busquen la compra directa, individualment o en grup, a la pagesia propera a la ciutat.

Quin valor té cadascun dels models? Quin impacte tenen en la pagesia catalana? La poden afavorir d’alguna manera? Tots dos poden aportar tots els aliments que necessita la ciutat?

Per debatre i reflexionar sobre els models de comercialització a la ciutat de Barcelona, us proposem les jornades “Llaurant Barcelona”, amb un programa variat i persones convidades representant moltes perspectives per a generar un bon debat profund i constructiu.

Programa de les jornades   Inscripcions a les jornades

 “Inscripció gratuïta però necessària per aforament limitat”. Gràcies

Més informació: david(@)soberaniaalimentaria.info

  • Quan? 3-4 d’octubre
  • On? Espai Francesca Bonnemaison, Barcelona

Organitza: Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas.

Col·laboren:

I el recolzament de:

Mitjançant Jornades sobre comercialització d’aliments – El cas de Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s