Presentació del llibre Els noms de lloc de la Marina, a Sant Boi de Llobregat | Òmnium Cultural

Noms de Marina_InvitacioEl proper divendres 13 de març es presenta, a Sant Boi de Llobregat, el llibre “Els noms de lloc de la Marina. Toponímia de Sant Boi de Llobregat”, de la filòloga santboiana Griselda Encinas Marquès. Tal com anota l’autora es tracta d’un estudi, acotat en una zona agrícola de Sant Boi, la Marina, que encara conserva molts noms de lloc que podrien desaparèixer. En el procés de recerca s’ha combinat la consulta oral i la documental, amb entrevistes i consultes de documentació escrita.

És tracta d’un llibre on llengua i territori van estretament lligats; també molt gràfic, amb imatges i mapes, molt diferent dels habituals llibres de toponímia. Aquesta iniciativa editorial està promoguda per la Secció Local de Sant Boi de Llobregat d’Òmnium Cultural i compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. A la presentació assistiran l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret; Núria Vidal del CPNL; Jaume Sans de la Secció Local d’Òmnium; i Jordi Ribó, president d’Òmnium Cultural del Baix Llobregat.

Les dades principals d’aquest acte són:

Presentació del llibre Els noms de lloc de la Marina. Toponímia de Sant Boi de Llobregat (Autora: Griselda Encinas Marquès)

Us hi esperem!!!

Mitjançant Presentació del llibre Els noms de lloc de la Marina, a Sant Boi de Llobregat. | Òmnium Cultural.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s